Jeg leverer musik til de runde fødselsdage, bryllup, kobber- sølv- og guldbryllup, foreningsfesten og weekendophold. Kort sagt musik og underholdning når det er én solomusiker, der er passende for arrangementet.

Jeg kan bestilles til dinermusik alene, hvor der ikke er ønske om f.eks. dans efter spisning. Prisen fastsættes ved aftalen om arrangementets længde og sammenhæng.

Dinermusikken spilles dæmpet og iørefaldende, sådan at alle har mulighed for at tale sammen. Jeg spiller og synger for på medbragte sangblade og lejlighedssange. Højskolesangbogen er med i tasken.  

Under spisningen er musikken typisk numre som Bent Fabricius Bjerre's Matador og Alley Cat.  
Der er musik fra filmverdenen. Det er titler som: Regnvejrsdag i november, Åbent landskab og nyere populær musik i afdæmpet versioner.  

Til dansen spiller og synges numre med Lilholt, Larsen, Bamses Venner, Rasmus Seebach, de gode numre fra 50'erne og 60'erne, Smokie, John Mogensen, GrandPrix's numre, Country genren, Kandis og andet godt Dansk top musik. Alt sammen er musik og sang man kan få rørt bentøjet til, synge med på, og blive i godt humør af.

Skulle nogen få lyst til en Vals, skal jeg nok finde en sådan frem.